Top Guidelines Of قوانین ثبت شرکت با مسئولیت محدود

مراجعه با پیش آگهی برای دریافت پرونده و شماره ثبت به اداره ثبت شرکت ها

  چنانچه امور ثبت شرکت بوسیله ی وکیل پیگیری شود باید اصل وکالتنامه  وکیل دادگستری ارائه شود.

 سی و پنج درصد از بیست درصد فوق، باید به صورت نقدی توسط موسسین تهیه شده و در حساب بانکی ای با اسم " شرکت سهامی عام در شرف تاسیس " سپرده شود .

چنانچه نیاز به گرفتن مجدد روزنامه رسمی شرکت خود دارید می توانید مجدد آن را دریافت کنید.

ثبت شرکت برای استفاده از تسهیلات ارائه شده به شرکت ها مانند وام های بانکی و مزایای در نظر گرفته شده از سوی دولت، ضروری بوده و بدون ثبت شرکت، امکان بهره مندی از این مزایا و تسهیلات برای شرکت وجود نخواهد داشت.

حتما بخوانید: برای ثبت شرکت پیمانکاری چه باید کرد؟ شرایط، مراحل و هزینه‌ها

۴-چنانچه شرکت مسئولیت محدود دارای بیش از ۱۲ نفر عضو هیأت مدیره باشد، اعضا موظف به انتخاب و معرفی ۳ نفر از اعضاءی خارج از هیات مدیره به عنوان هیأت نظارت به اداره ثبت شرکت ها خواهند بود.

ماده ۳۰ قانون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری به بحث تعریف علائم تجاری پرداخته است. این ماده قانونی سه بحث علامت، علامت جمعی و نام تجاری را از هم تفکیک کرده و اشاره می‌کند که «علامت یعنی هر نشان قابل رویتی که بتواند کالاها یا خدمات اشخاص حقیقی یا حقوقی را از هم متمایز سازد».

 برای ثبت این نوع از شرکت حداقل باید مبلغ یک میلیون ریال به حساب بانکی شرکت واریز شود .

 پس از ثبت شرکت بر اساس قوانین ثبت شرکت، در اداره ثبت شرکت یا به صورت اینترنتی در سامانه ثبت شرکت ها، دو هزینه دیگر که شامل هزینه چاپ آگهی تاسیس در روزنامه رسمی و هزینه چاپ آگهی در روزنامه کثیرالانتشار است نیز می بایست توسط شرکا یا موسسین پرداخت اینجا شود  .

 هزینه ثبت شرکت مانند خریدن یک کالای خاص و شرکت با مسئولیت محدود مشخص از مغازه، قیمت واحد و ثابتی ندارد و بسته به  نوع شرکت تجاری و میزان سرمایه تاسیس آن، هزینه ثبت آن نیز متفاوت خواهد بود . حال که دانستیم ثبت شرکت، هزینه ثابت و مشخصی ندارد، به این نکته هم می بایست اشاره نماییم که بخش زیادی از هزینه های ثبت کردن شرکت مربوط می شود به پرداخت مقدار مشخصی پول به اداره ها و همچنین درج آگهی در روزنامه رسمی کشور و الباقی هزینه ثبت شرکت، کارمزد موسسه ای است که شرکت در خواستی شما را ثبت کرده است .

در صورتیکه شما امضا کننده اسناد تعهد آور شرکت نباشید ، حتی اگر شرکت میلیاردها برابر آورده شما زیان نماید ، شما فقط به میزان آورده خودتان در شرکت مسئول هستید و الباقی آنرا شخص و یا اشخاص امضا کننده اسناد تعهد آور متعهد پرداخت می باشند .

میزان سرمایه و تقسیم سرمایه با توجه به نوع شرکت باید مشخص و تعیین شود. سمت افراد از قبیل مدیرعامل شرکت، بازرسین شرکت، هیئت مدیره شرکت و … باید تعیین شوند و این موارد تنها باید به امضاء اعضا حاضر در مجمع عمومی برسد.

۲- شرکت با مسئولیت محدود لزومی به واریز سرمایه به نام شرکت ندارد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *